Hiljaisessa metsässä,

keskellä metsän sydäntä,

seisoo tammi valtava

ja tammen suuressa oksassa

on pieni ovi matala

 

Pienen oven takana

asuu goottitonttu Miranda.

Terhon yksi siskoista,

vanhin koko katraasta.

 

Tyyli on oma,mieli on avoin,

tonttu on kuitenkin kaikin tavoin.

 

Tammessa asuu ja tarkkailee,

maailman lapsia katselee.

Kuka on tuhma: ylös kirjoittaa,

tuhmat ei jouluna lahjoja saa.

 

No oikeasti lahjoja jokainen saa,

kilteille vain on enemmän tarjontaa.

 

Goottitonttu Miranda,

rakastaa kotiaan tammessa.

94975.jpg

94976.jpg

94977.jpg

Tämmöinen tälläkertaa ja tämä oli toivottu aihe :o)

 

Mitä mistäkin??? ---Laatikko ei tälläkertaa ollutkaan kenkälaatikko sillä tilanpuute uhkasi heti kokoamisen alussa joten tämä boxi on tehty kopiopaperilaatikkoon.

-Tapetit on alkon pahvilahjapaketin sisuspuoli (se missä voi viinipullon lahjoittaa nätissä laatikossa),lattia on tummahkoa tapettia,matto pieni sametin pala, koira "valmiskoira" joka oli lasten ukin ja mummon lahjoittamassa krääsä pussissa, lahjat on nappastu mansetista, edessä oleva kynttiläjalka on väännetty ja käännetty epätoivoisesti hitsauslangasta (semmotteesta ihan ohuesta joka katkeaa liian helposti) kynttilät siinä on coctailkynttilöitä jotka on leikattu,poltettu ja käsitelty vielä kalvovärillä.

Takka on jälleen kerran styroksia, joka on myös rapattu mannaryyneillä ja maalattukin mustaksi. Takan edessä alimmalla tasolla olevat kynttilät on kakkukynttilöitä joiden ympärille laitoin kimalteiset hiuskoristeet. takan seuraavalla tasolla on pitkät kynttilänjalat ja ne on tehty semmoisesta cowboy korusta (tai mikä sen oikea nimitys ikinä onkaan) tai siis sen korun narun päissä olevista stoppareista. Seinällä oleva pyöreä koriste on myös siitä cowboy korusta. takan ylin koriste on kaulakorusta joka löytyi myös ukin ja mummon krääsä kassista.

Takan viekussa on peilikartongista tehty peili joka käsiteltiin kalvovärillä. kukkapylväät on viinipullonkorkista, johon kauniit vihreät koriste lehdet on isosta riikinkukon sulasta otettuja suiroja. pöytä peilin edessä on pahvia joka on päälystetty mustalla kankaalla. pöydän päällä oleva kynttiläjalka on pihalta löytynyt autonrenkaan nasta ja siihen oon kanssa liimannut ympärille yhden hiuskoristeen ja kynttilä on coctailkynttilän pala.

Sohvat on pahvia ja mustaa mokkanahkaa ja sohvien yläosan koristeet on nappastu olkkarin hyllyn päällä olevasta yhdestä valokuvakehyksestä. verhot on pitsiä ja pitkät verhot on tylliä. pöytä tuolien välissä on viinipullon korkista,jostain purkin kannesta ja mustasta kankaasta. päällä on pieni pitsiliina joka on leikattu pitsiverhon pienestä palasta. Punaiset lasit on sairaalakrääsästä ja maalattu. kukkamaljakko on hammastahnatuubin korkki (nyt huomasin että se jäi maalaamatta kuparin väriseksi *korjaa tilanteen*) kukat korkissa on työkaverilta saadusta kuivatusta kukanoksasta.

toisella ikkunalla on filtteristä tehty enkeli ja vieressä kalvosta ja kalvoväristä tehty kynttilälyhty. toisella ikkunalla on ulkoota löydetty kivi jonka päälle on laitettu kakkukynttilän pala.....

 

....jatkan myöhemmin jos jotain jäi mainitsematta.......