Iltaisin on mukavaa istuskella tavernassa nauttien kreikkalaista salaattia ja Nikoksen sedän valmistamaa talon viiniä.

Kaskas sirkuttaa viereisessä pensaassa ja kauempaa vuoren juurelta kuuluu  vuohien määkintä. Ilma on leuto ja tuuli on hävinnyt merelle. 110937.jpg

Ruusut tuoksuvat ympärillä ja raikkaan punaisina muodostavat rauhallisen idyllin tavernan ympärille. Ruusut ovat kaikki kaikessa Nikoksen tädille. Ja tavernan jokaisen kiven on täti valinnut huolella tavernaa kaunistamaan.

110943.jpg

110947.jpg

110952.jpg 110951.jpg

110957.jpg

Tavernan sisustan materiaali infotus:

Kivet on kerätty Rodoksen saaren rannoilta. Palmun runko on rodokselainen käpy jonka joku eläin (orava???) kalunnut tyhjäksi. Palmun lehdet on rautalankaa,vihreää maalia ja maalarinteippiä.

Tavernan lamput on nukkekodin nuken kädet,käteen on liimattu kakkukynttilän pidin, pitimeen on liimattu punainen puuhelmi joka on maalattu keltaisella kynsilakalla ja päälle on tehty takorauta raamit mustalla kalvovärillä. Kädet ja kakkukynttilän pidin on maalattu mustan harmaalla metallimaalilla.

Seinissä ja katossa oleva verhous on bambutikkua joka on maalattu ruskealla vesivärillä. Säleiköt seinissä on kahvin sekoitustikuista ja bambutikuista (kiitos siskolleni joka kävi ruotsissa kaverinsa kanssa ja ottivat sitten urakalla kahvin sekoitus tikkuja mukaan: vinkki: vinkki: *ruotsissa ne kuulema on mäkissä ihan kaikkien saatavilla kun taas suomessahan ne pimittää niitä siellä tiskin takana*

Puut tavernassa on kerätty Prasonisilla olevalta kukkulalta mukaan. Ne on jotain matalia kasveja joita kasvaa siellä kukkulalla jokapuolella. Nuo kuivuneet oksat oli niin ihania!!!!

Tavernan takaseinä merelle on valkoista jauheliharasiaa johon on painettu kynällä kiven kuvia, sitten koko aita on käsitelty liimalla, mannasuurimoilla, maalattu peitevärillä ja kivien ympärillä oleva laasti on tehty kalvovärillä sekoittaen mustaa ja valkoista. Ruusu köynnökset kaikkialla ja ruoho on tehty vihreällä sinooperin kohovärillä. Koho väri on lopuksi vielä fiksattu (kuivuttuaan) vihreällä askartelumaalilla luonnollisemman väriseksi. Ruusut on paperinarusta kiepsutettuja ruusuja jotka on tökitty "vielä märkään kohoväriin".

Tavernan lattian kivet on kiinitetty pikasilotteella. Eli lattian mömmösin pikasilotteella täyteen ja sitten tökin kivet oikeille paikoilleen. Pöydän päällä oleva palmun lehvä katos on tehty ihan oikeista palmun osista...mitä osia ne on ni en tiiä mutta rannalta löytyi tuommoisia pieniä kivoja palmun osia :o)

Pöytä on pilttipurkin kansi, pöydän jalka on viinipullon korkki, pöytäliina on nenäliina, pöydällä oleva cooleri on niitä pieniä kukkasysteemejä (siis semmoinen putkilo johon tulee korkki ja sinne putkiloon saa vettä jotta kukka voi paremmin kuljetuksen ajan...no jos kukaan muu ei tajunnut ni Sykky ainakin...) Jääpalat coolerissa on kuumaliimapyssystä pöydälle tippuneita pisaroita joita leikkasin vielä kahtia. Viinipullo coolerissa on oikeasti koskenkorva coctailtikku Nadjalta.

Pöydällä on myös leipäkori joka on kaunis nappi (kuvasta ei nää) ja kreikkalainen fetasalaatti on napin päälle tehty annos, vihreä on salaattia a`la maalarin teippi ja vihreä maali...tomaatti on a`la pieniä punaisia pyörylöitä jostakin joulumansetista ja fetakimpale on a`la valkoinen rannalta löydetty kivi :o)

Viinilasit kaverusten käsissä on huulipuna näyteputkiloiden korkit joihin on vängetty viininpunaista muovailuvahaa. Kaverusten tuolit on valkoista jauheliharasiaa ja niissä on pylväs muoto (ei näy kuvassa ikävä kyllä) lopuksi tuolit on koottu kuumaliimalla ja maalattu mustan harmaalla metallivärillä.

 

*Tässähän nämä...vissiin*